English
Romana

Despre noi

Societatea noastra se caracterizeaza printr-o vasta experienta in domeniul lucrarilor speciale in constructii, oferind o gama completa de solutii pentru prevenirea si stingerea incendiilor.

Experienta vietii de zi cu zi in acest domeniu, ne-a demonstrat ca este mult mai usor si mai putin costisitor, atat din punct de vedere financiar dar si moral, sa previi o calamitate sau macar sa ii reduci amploarea, decat sa incerci sa remediezi distrugerile ce o urmeaza.

De aceea scopul nostru este sa prevenim si sa diminuam cat mai mult posibil urmarile unui incendiu, fie el intr-un imobil de locuinte, intr-o casa particulara sau intr-un spatiu public.

Firma noastra urmareste implementarea inca din faza de proiect a solutiilor de protectie activa dar si pasiva impotriva incendiilor, serviciile de consultanta in ceea ce priveste protectia la foc, executia propriu-zisa a sistemelor, mentenanta acestora si nu in ultimul rand dezvoltarea constiintei cetateanului ca acest gen de lucrari sunt primordiale pentru siguranta intregii societati.

De asemenea, am urmarit dintotdeauna evolutia acestor tipuri de lucrari si felul cum s-au dezvoltat ca idee in Romania, concluzionind ca ele sunt inca in faza incipienta atat din punct de vedere a legislatiei in vigoare dar si ca practica.

Ne-am adaptat continuu cerintelor pietei, folosind mereu materiale profesionale si putem afirma cu convingere ca solutiile oferite de noi reduc major riscurile de incendiu, totodata aducand enorme avantaje beneficiarului: siguranta, standard inalt de tehnologizare, riscuri minime, toate acestea cumulandu-se ca si idee financiara intr-o investitie si de ce nu intr-o scadere considerabila a primelor de asigurari pentru imobile.